Toshiba vinde cu 21 de miliarde de dolari divizia de cipuri de memorie

Toshiba vinde cu 21 de miliarde de dolari divizia de cipuri de memorie
scris 20 sep 2017

Toshiba a decis să-și vândă divizia de cipuri de memorie unui consorțiu internațional, obținând aproximativ 2.400 miliarde de yeni (21 de miliarde de dolari).

După o reuniune a Consiliului de Administrație, Toshiba a luat decizia finală privind vânzarea Toshiba Memory Corp unui consorțiu cu care va desfășura negocieri exclusive, scrie Agerpres.

FOTO Apple a lansat iOS 11, cu suport pentru realitate augmentată, un magazin de aplicații redesenat și multe alte noutăți CITEȘTE ȘI FOTO Apple a lansat iOS 11, cu suport pentru realitate augmentată, un magazin de aplicații redesenat și multe alte noutăți

Consorțiul este condus de fondul american Bain Capital și include Innovation Network Corp. of Japan, Development Bank of Japan, producătorul sud-coreean de cipuri SK Hynix Inc, companiile americane Apple și Dell.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
toshiba
cipuri