Trafic de date gratuit în aplicații de video streaming, la Cartela Telekom cu opțiunea de 5 euro

Trafic de date gratuit în aplicații de video streaming, la Cartela Telekom cu opțiunea de 5 euro
scris 13 nov 2017

Telekom Romania anunță noi oferte pentru utilizatorii Cartelei Telekom cu opțiunea de 5 euro credit, utilizatorii beneficiind de trafic gratuit și nelimitat atât pentru video streaming, cât și pentru încărcarea de conținut video pe cele mai populare platforme - YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook și Telekom TV, precum și trafic gratuit în cele mai utilizate aplicații de social media – Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp, fără a consuma resursele de date incluse.

În plus, la toate opțiunile, utilizatorii Cartelei Telekom primesc trafic consistent de date, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, cu bonusul GigaDay, pentru acces la Internet fără grija consumului de date.

“Noile noastre oferte sunt perfect adaptate obiceiurilor de consum și preferințelor utilizatorilor. Ceea ce putem observa astăzi, în special în rândul tinerilor, este o creștere explozivă a utilizării Internetului pe telefonul mobil, iar social media și conținutul video sunt de departe principalele tipuri de conținut pe care aceștia le accesează zilnic. După trafic gratuit în Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp, Cartela Telekom vine acum cu și mai multe beneficii de date, ce aduc, în plus, trafic gratuit pentru video streaming pe cele mai populare platforme de conținut”, a spus Frantisek Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Dragnea susține că problema PFA-urilor, semnalată de Profit.ro, \ CITEȘTE ȘI Dragnea susține că problema PFA-urilor, semnalată de Profit.ro, "va fi reglată în Parlament", ca și pentru programatorii IT

Telekom Romania Communications este deținut de grupul elen OTE – 54,01% și Ministerul Comunicațiilor – 45,99%.

Lansat în septembrie 2014, Telekom Romania este brandul sub care acționează foștii operatori Romtelecom și Cosmote.

Brandul aparține Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
telekom