Tranzacție: Softbinator Technologies intră în acționariatul TechMind, companie fondată de Andrei Pitiș și Cristina Mutu

Tranzacție: Softbinator Technologies intră în acționariatul TechMind, companie fondată de Andrei Pitiș și Cristina Mutu

Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2021

Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea de produse software pe piață, intră în acționariatul TechMind, firmă de recrutare specializată pe domeniul tech, prin achiziționarea a 25% dintre acțiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TechMind este o companie românească de recrutare specializată în domeniul IT, fondată în anul 2011 de antreprenorul Andrei Pitiș și de Cristina Mutu, specialist recrutare cu experiență în Resurse Umane.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

„Decizia de investiție vine ca un pas firesc al campaniei noastre active de M&A, pe care am demarat-o cu succes încă de anul trecut”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.

Techmind este prezentă pe piața de recrutare din Romania de 10 ani.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Softbinator Technologies derulează  în prezent o campanie activă de M&A, fiind în căutare de companii în care să investească.

Softbinator Technologies este o companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea pe piață de produse software cu precădere în domeniile Fintech, MedTech/HealthTech și EdTech pentru clienți din Europa, America de Nord și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
technologies
techmind