Twitter ar putea scumpi abonamentul Blue

Twitter ar putea scumpi abonamentul Blue
scris 9 dec 2022

Twitter Blue ar putea costa mai mult dacă abonamentul va fi contractat de pe dispozitivele Apple.

Când va fi relansat, Twitter Blue ar urma să coste 11 dolari pe lună pentru utilizatorii care se vor abona de pe iPhone sau iPad. Asta pentru a se compensa comisionul de 30% care trebui plătit către Apple.

Cei care se vor abona de pe site, vor plăti 7 dolari pe lună, susțin surse din cadrul companiei citate de The Information.

Google va combina echipele care lucrează la Maps și la Waze, pentru a reduce costurile CITEȘTE ȘI Google va combina echipele care lucrează la Maps și la Waze, pentru a reduce costurile

De când a cumpărat Twitter, Elon Musk a început să critice politica Apple, care prevede că toate tranzacțiile realizate prin App Store trebuie să plătească un comision de 15% sau 30% în funcție de veniturile anuale.

Musk a mai spus că a fost amenințat de Apple cu blocare aplicației în App Store din cauza relaxării moderării a conținutului. Între timp, neînțelegerile par a fi fost rezolvate, după o întâlnire cu șeful Apple, Tim Cook.

Inițial, Twitter a relansat abonamentul Blue în noiembrie, incluzând bife de verificare. Acesta a fost, însă, dezactivat după ce bifele au ajuns să fie folosite de numeroase conturi false și imitatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
blue
elon musk