Twitter blochează angajările și reduce cheltuielile. Doi directori pleacă din companie

Twitter blochează angajările și reduce cheltuielile. Doi directori pleacă din companie
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2022

Twitter va întrerupe majoritatea angajărilor, din în această săptămână, și va reduce cheltuielile, iar doi directori vor pleca din companie, a confirmat un purtător de cuvânt, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vestea vine în timp ce miliardarul Elon Musk încearcă să finalizeze preluarea de 44 de miliarde de dolari a companiei și să o retragă de la bursă, scrie News.ro.

EY aniversează 30 de ani în România și pune în lumină tema progresului CITEȘTE ȘI EY aniversează 30 de ani în România și pune în lumină tema progresului

Șeful departamentului pentru consumatori, Kayvon Beykpour, și directorul pentru venituri ale produsului, Bruce Falck, părăsesc compania, a confirmat purtătorul de cuvânt.

Reuters a relatat anterior că CEO-ul Parag Agrawal le-a transmis angajaților vestea printr-un e-mail.

Într-o serie de tweet-uri postate joi, Beykpour a spus că nu a fost decizia lui să părăsească Twitter. El a comunicat vestea plecării sale în timp ce se află în concediu de paternitate.

”Parag mi-a cerut să plec după ce mi-a spus că vrea să ducă echipa într-o altă direcție”, a scris el.

Twitter a anunțat că va reduce costurile care nu sunt legate de forța de muncă și că Jay Sullivan va prelua funcția de director general al Bluebird, echipa de consumatori și de director general interimar al Goldbird, echipa de venituri.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
angajări