Twitter crește limita fișierelor video ce pot fi postate de abonații Blue

Twitter crește limita fișierelor video ce pot fi postate de abonații Blue
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 dec 2022

Abonații Twitter Blue pot acum să urce în cadrul platformei sociale clipuri video mai lungi decât ceilalți utilizatori, însă, există diferențe mari între versiunea web și aplicațiile mobile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așa cum Elon Musk promitea încă de când a preluat compania, Twitter lucrează la extinderea avantajelor oferite celor care plătesc pentru abonamentul Blue, încercând să ofere cât mai multe motive pentru cumpărarea acestuia.

Acum, a venit rândul ca platforma socială să extindă limita fișierelor video pe care abonații Blue le pot posta în cadrul platformei, limita crescută atât pentru dimensiunea fișierelor cât și pentru durata filmărilor.

Elon Musk: Aproape 100 de terminale Starlink sunt active în Iran CITEȘTE ȘI Elon Musk: Aproape 100 de terminale Starlink sunt active în Iran

Astfel, pe versiunea web a rețelei sociale, abonații Twitter Blue pot acum să posteze fișiere de până la 2GB sau clipuri video 1080p cu o durată de până la 60 de minute.

Însă, aceleași praguri generoase nu se regăsesc, deocamdată, și pentru aplicațiile de iPhone și Android ale platformei sociale. În cazul acestora, limitele rămân în continuare 512 MB respectiv 10 minute pentru clipurile în format full HD.

Twitter Blue este un element cheie al noii strategiei a companiei, încă dinainte se preluarea acesteia de către Elon Musk. Twitter vrea să obțină cât mai mulți bani direct de la utilizatori și să-și reducă dependența de advertising.

Prin creșterea limitelor de upload în cazul fișierelor video, Twitter trebuie să aibă, însă, grijă mai mare la respectarea drepturilor de autor, deoarece astfel este înlesnită postarea unor secvențe din filme sau seriale.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
blue
video