Twitter șterge postări ale lui Rudy Giuliani și Jair Bolsonaro pentru dezinformare

Twitter șterge postări ale lui Rudy Giuliani și Jair Bolsonaro pentru dezinformare
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2020

Twitter a început să-și pună în practică măsurile mai stricte impuse în mod special pe subiectul COVID-19 cu două nume importante: avocatul lui Donald Trump și președintele Braziliei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua socială a decis să șteargă o postare a lui Rudy Giuliani, fost primar al orașului New York și actualul avocat al președintelui Statelor Unite, care susținea că hidroxiclorochina poate vindeca coronavirus, scrie News.ro.

Majoros, Telekom: Nu dăm afară salariați și nu trimitem în șomaj. Am putea avea probleme dacă clienții încep să nu plătească pentru că nu au unde CITEȘTE ȘI Majoros, Telekom: Nu dăm afară salariați și nu trimitem în șomaj. Am putea avea probleme dacă clienții încep să nu plătească pentru că nu au unde

Capacitatea medicamentului folosit împotriva malariei de a fi eficient și în cazul Coronavirus este un subiect amplu dezbătut în prezent, însă nu este încă dovedită științific.

Astfel, Twitter a șters postarea lui Giuliani, care era, de fapt, o preluare de la Charlie Kirk, un activist conservator.

Rețeaua socială a mai șters două postări ale președintele Brazilian Jair Bolsonaro, în care se minimalizau riscul infectării cu COVID-19 și importanța carantinei în cazul celor infectați.

Pe lângă Twitter, Bolsonaro și-a văzut același postări șterse de pe Facebook și Instagram, pentru același motiv, dezinformare.

Twitter, care a fost criticată că este prea blândă în ceea privește informațiile false postate de politicieni, a anunțat recent că va aplica măsuri mult mai stricte punctual în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
jair bolsonaro
dezinformare