Twitter testează o nouă funcție numită Comunități, asemănătoare Facebook Groups și Reddit

Twitter testează o nouă funcție numită Comunități, asemănătoare Facebook Groups și Reddit
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2021

Twitter testează o nouă funcție numită Comunități, asemănătoare Reddit, dar și Facebook Groups și serverelor Discord, care va permite utilizatorilor să vorbească despre anumite subiecte cu persoane care au interese similare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii care vor intra într-o comunitate vor putea discuta direct cu aceștia, nu cu toți urmăritorii lor, și singurii care vor putea răspunde vor fi membrii comunității respective, scrie News.ro.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Spre deosebire de serviciile de acest fel oferite de companiile concurente, toate tweeturile vor fi vizibile public. Asta înseamnă că utilizatorii din afara comunității vor putea să citească și să citeze tweeturile.

Primele comunități Twitter se concentrează pe câini, vreme, încălțăminte sportivă, îngrijirea pielii și astrologie, potrivit companiei.

Comunitățile vor avea moderatori care vor putea invita alți utilziatori ai Twitter să intre în grupurile lor.

Crearea comunităților va fi limitată la început, dar Twitter a spus că va permite mai multor oameni să creeze comunități în lunile următoare.

Twitter a testat funcția Comunități în februarie, în timpul evenimentului anual al companiei Analyst Day.

România va taxa străinii care se vaccinează anti-COVID în țară. Câți bani le va lua CITEȘTE ȘI România va taxa străinii care se vaccinează anti-COVID în țară. Câți bani le va lua

Noua funcție face parte din strategia Twitter de a lansa mai multe funcții, pentru a-și dezvolta baza celor 315 de utilizatori zilnici monetizabili și a aduce veniturile anuale la 7,5 miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2023.

În cadrul acestei strategii, Twitter a lansat săptămîna trecută Super Follows, o funcție care permite unor utilizatori selectați să îi taxeze pe alții pentru accesul la conținut pe bază de abonament.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
facebook groups