Twitter va afișa mai mult conținut de la persoane pe care utilizatorii nu le urmăresc

Twitter va afișa mai mult conținut de la persoane pe care utilizatorii nu le urmăresc
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 dec 2022

Călcând pe urmele Facebook și Instagram, Twitter anunță că va crește numărul și locurile din cadrul platformei în care vor fi afișate mai multe postări din afara bulei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Justificând decizia prin faptul că vrea să ofere utilizatorilor cel mai bun conținut, o expresie folosită frecvent și de cei de la Instagram, Twitter anunță creșterea numărului de postări de la alte persoane decât cele urmărire pe care utilizatorii le vor vedea.

Această modificare va face, în același timp, loc pentru mai multe postări recomandate, pentru care, cel mai probabil, multe conturi vor plăti din dorința de a avea o expunere mai mare.

Twitter ridică regula împotriva dezinformării Covid CITEȘTE ȘI Twitter ridică regula împotriva dezinformării Covid

Deja utilizatorii au observat o creștere a numărului postărilor de la persoane pe care nu le urmăresc în versiunea algoritmică a fluxului de conținut.

Twitter spune, însă, că aceste postări vor fi vizibile eventual și în alte secțiuni ale platformei, precum tab-ul Explore, acolo unde există funcția de căutare și sunt afișate tendințele din mai multe domenii.

Scapă de invazia postărilor recomandate, din câte se pare, fluxul cronologic de conținut.

La fel ca și Instagram, Twitter este deja la a doua încercare de creștere a cantității de postări din afara bulei. Și Twitter a renunțat la planurile inițiale, după ce s-a lovit de un val de reacții negative ale utilizatorilor, exact ca Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
recomandări
conținut
algoritm