Twitter va extinde o funcție care permite utilizatorilor să semnaleze conținutul înșelător

Twitter va extinde o funcție care permite utilizatorilor să semnaleze conținutul înșelător
scris 18 ian 2022

Twitter va extinde o funcția de testare care permite utilizatorilor să semnaleze conținut înșelător pe platforma sa de socializare în Brazilia, Spania și Filipine, transmite Reuters.

Compania a introdus testul pilot al acestei funcții în august anul trecut, ca parte a efortului său de a reduce dezinformarea pe platforma sa, sceie News.ro.

Instagram a fost cea mai descărcată aplicație în ultimul trimestru al anului trecut CITEȘTE ȘI Instagram a fost cea mai descărcată aplicație în ultimul trimestru al anului trecut

Funcția a fost testată pentru prima dată în Statele Unite, Australia și Coreea de Sud. De când a fost anunțată pentru prima dată, Twitter a spus că a primit aproximativ 3 milioane de rapoarte de la utilizatori care au folosit-o pentru a semnala tweet-uri despre care ei consideră că încalcă politicile sale.

Gigantul rețelelor sociale a lansat anul trecut un alt program numit Birdwatch, care le permite participanților să scrie note și să ofere context suplimentar tweet-urilor înșelătoare, deși acele note sunt păstrate pe un site separat.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
conținut înșelător