Urmașul lui iPhone SE. Apple pregătește un model de iPhone mai ieftin decât toate

Urmașul lui iPhone SE. Apple pregătește un model de iPhone mai ieftin decât toate
scris 22 ian 2020

Apple pregătește un model de iPhone mai ieftin decât toate cele pe care le are în prezent în portofoliu, acesta urmând a intra pe piață la începutul primăverii.

Lansarea unei noi versiuni de iPhone SE, smartphone-ul Apple cu ecran mic și semnificativ mai ieftin decât restul iPhone-urilor, este vehiculată încă de anul trecut, însă, acum, sursele Bloomberg au obținut un timeline pentru acest model.

Astfel, noul model ar urma să intre în producție din luna februarie. O lună mai târziu, acesta este deja programat să fie disponibil pe piață.

Lansarea acestui model vine exact la trei ani după primul iPhone SE, care devenea disponibil în martie 2016. La baza sa, se pare că va sta șasiul de iPhone 8, un model lansat în 2017.

Șeful Alphabet susține propunerea UE pentru interzicerea temporară a tehnologiei de recunoaștere facială CITEȘTE ȘI Șeful Alphabet susține propunerea UE pentru interzicerea temporară a tehnologiei de recunoaștere facială

Noul iPhone SE va avea un ecran de 4,7 inch, mic comparativ cu majoritatea smartphone-urilor actuale, însă oricum mai mare decât ecranul de 4 inch al primului iPhone SE.

În ciuda designului îmbătrânit, al doilea iPhone SE va avea la interior componente recente, în frunte cu cel mai nou chipset, cel care este montat și pe iPhone 11, cel mai în vogă smartphone al producătorului american la ora actuală.

Nu va exista noul sistem de autentificare facială, cu care utilizatorii s-au obișnuit în ultimii ani. Deblocarea se va face prin intermediul vechiului Touch ID și a senzorului de amprente integrat în butonul Home.

iPhone SE costa 400 de dolari când a fost lansat, iar iPhone 8, modelul de la care noul iPhone împrumută construcția, costa 450 de dolari. Undeva în preajma acestor cifre, eventual ceva mai sus, este așteptat să fie poziționat iPhone SE 2.

Și cu ajutorul acestui model, Apple se așteaptă ca livrările de iPhone să revină pe creștere anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone