VIDEO Amazon a anunțat Echo Show 15, un ecran smart de montat pe perete

VIDEO Amazon a anunțat Echo Show 15, un ecran smart de montat pe perete
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 sep 2021

Cel mai nou produs din seria Echo Show este un smart display 1080p de 15 inch, gândit pentru fi util de pe perete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Echo Show 15 este cel mai mare ecran inteligent făcut până acum de gigantul american și are un design diferit de modelele anterioare, nemaifiind atașat la un difuzor de mari dimensiuni.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Amazon promovează noul display ca unul pentru întreaga familie, care, agățat pe perete, poate afișa informații utile, poate răspunde la întrebări, poate reda muzică și video, și, bineînțeles, poate fi folosit pentru apeluri video.

Ecranul principal poate fi personalizat cu widget-uri, care pot afișa întâlnirile din calendar, sarcini și remindere, vremea sau rețete video. Există și un API pe care Amazon speră că dezvoltatorii îl vor folosi pentru a dezvolta și mai multe widget-uri.

Echo Show 15 dispune de un mod picture-in-picture, în care fluxul video poate fi minimizat pentru ca ecranul să poată fi folosit, în paralele, pentru alte lucruri.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Pe partea de video streaming, noul smart display permite folosirea celor mai importante servicii, printre care Prime Video și Netflix. Compania americană spune că va exista, la un moment dat, și o aplicație pentru TikTok.

Pentru apelurile video se folosește o cameră de 5MP.

Echo Show 15 va fi lansat pe piață mai târziu anul acesta și va costa 250 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
echo show 15
ecran smart