VIDEO Creatorul Snapchat a cumpărat startup-ul israelian din domeniul realității augmentate Cimagine

VIDEO Creatorul Snapchat a cumpărat startup-ul israelian din domeniul realității augmentate Cimagine
scris 26 dec 2016

Snap, dezvoltatorul aplicației multimedia pentru mobil Snapchat, a achiziționat startup-ul israelian Cimagine Media, furnizor de soluții de realitate augmentată (AR) pentru retaileri, într-o tranzacție estimată la 30-40 milioane de dolari, potrivit Reuters, care citează cotidianul financiar Calcalist News.

Cimagine este creatorul unei aplicații AR ce permite cumpărătorilor să își decoreze, în mediul virtual, locuința sau biroul cu obiectele de mobilier și electrocasnicele dorite, direct de pe dispozitivele mobile. Compania a fost înființată în 2012 și are 20 de angajați.

Aceasta este prima achiziție din Israel pentru dezvoltatorul Snapchat, care speră să obțină o evaluare de până la 25 miliarde de dolari la listarea pe bursă, în prima parte a anului 2017.

FOTO&VIDEO Bugatti Chiron, testat în deșerturile din SUA, la temperaturi de 52 grade celsius CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Bugatti Chiron, testat în deșerturile din SUA, la temperaturi de 52 grade celsius

Potrivit publicației israeliene, Cimagine va deveni centrul de dezvoltare-cercetare al Snap în Israel, compania americană urmând să angajeze personal suplimentar în perioada apropiată. Echipa de specialiști ai Cimagine ar fi motivul principal pentru achiziția startup-ului, scrie Calcalist News.

Reprezentanții Cimagine au refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
snapchat
cimagine
realitate augmentata
ar
achizitie