VIDEO Microsoft anunță consola Xbox Series S cu 1TB

VIDEO Microsoft anunță consola Xbox Series S cu 1TB
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iun 2023

De la toamnă, Microsoft va vinde o nouă versiune a consolei Xbox Series S, care va fi vopsită în negru și va oferi un spațiu de stocare de 1TB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a anunțat Xbox Series S Carbon Black în cadrul evenimentului Xbox Games Showcase, consolă poate fi deja precomandată, dar care va fi livrată abia de la 1 septembrie.

Xbox Series S Carbon Black este identică cu versiunile de până acum cu două distincții clare - culoarea neagră și spațiul de stocare de 1TB, de două ori mai mare decât cea mai încăpătoare versiune de până acum.

Strategia Google și Microsoft de a testa reclame în testele de inteligență artificială nemulțumește unele mărci CITEȘTE ȘI Strategia Google și Microsoft de a testa reclame în testele de inteligență artificială nemulțumește unele mărci

Xbox Series S Carbon Black va costa 349 de dolari. Prețul este cu 50 de dolari mai mare decât în cazul versiuni cu 512GB spațiu de stocare.

Tot în septembrie, Microsoft va lansa noi jocuri pentru consolele sale, printre care se vor număra Starfield și Forza Motorsport.

Microsoft continuă să nu facă publice datele privind vânzările consolelor Xbox, cel mai probabil din cauză că acestea nu sunt la nivelul consolei rivale PlayStation. Totuși, Phil Spencer, șeful diviziei Xbox, spune că a fost crescut volumul de producție al consolei Xbox Series X, datorită cererii.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
xbox series s
consola
gaming
jocuri