VIDEO Motorola lansează un modul pentru smartphone-uri care permite printarea instantanee a pozelor

VIDEO Motorola lansează un modul pentru smartphone-uri care permite printarea instantanee a pozelor
scris 16 nov 2017

Motorola anunță disponibilitatea unui nou mod pentru smartphone-urile proprii care, montat pe spatele dispozitivului, printează o fotografie în doar câteva secunde.

Una dintre trăsăturile prin care Motorola a încercat să-și diferențieze linia Moto Z de smartphone-uri o reprezintă așa-numitele mod-uri – extensii ce pot fi montate pe spatele telefonului pentru a oferi funcții suplimentare, precum o cameră mai bună sau o baterie mai mare.

Divizia celor de la Lenovo lansează acum un alt mod, numit Polaroid Insta-Share Printer, care, așa cum sugerează și numele, este o imprimantă portabilă care poate printa pe loc fotografiile realizate cu telefonul.

FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevante CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevante

Polaroid Insta-Share Printer este un mod destul de gros, care va crește considerabil dimensiunile și greutatea telefonului. Acesta include un declanșator care permite pornirea rapidă a camerei și captura foto.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

În afara fotografiilor realizate cu ajutorul camerei foto a telefonului, noul modul Motorola poate printa inclusiv poze de Facebook, Instagram sau Google Photos. Imaginile sunt printate în formatul 2 x 3 inch pe o hârtie ZINK.

ZINK este o tehnologie care nu necesită cartușe pentru imprimarea color, iar procesul se realizează într-un singur pas. Denumirea vine de la numele companiei care produce această tehnologie, Zink Holdings LLC din Statele Unite.

Modul Polaroid Insta-Share Printer va fi disponibil pentru început în Statele Unite, unde va putea fi achiziționat de vineri 17 noiembrie pentru 200 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
printer
smartphone