Samsung anunță Galaxy A22 5G, care va deveni și cel mai ieftin smartphone cu 5G al companiei

Samsung anunță Galaxy A22 5G, care va deveni și cel mai ieftin smartphone cu 5G al companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iun 2021

Producătorul coreean, Samsung, va lansa în curând pe piață Galaxy A22 5G, care va deveni și cel mai ieftin smartphone cu 5G al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Samsung continuă să extindă suportul 5G în cadrul propriului portofoliu, standard care ajunge pe din ce în ce mai multe dispozitive din clasa inferioară, cum este și cazul noului Galaxy A22 5G.

Conexiunea 5G este și punctul principal de marketing al noului smartphone Samsung, restul dotărilor fiind cât de poate de obișnuite pentru clasa inferioară din care face parte, dar fără să dezamăgească în raport cu prețul.

Twitter pregătește lansarea abonamentelor Super Follows CITEȘTE ȘI Twitter pregătește lansarea abonamentelor Super Follows

În spatele unui ecran TFT Full HD de 6,6 inch se ascunde un chipset cu 8 nuclee pe care Samsung nu-l numește în comunicare oficială, dar care pare a fi un Dimensity 700 de la MediaTek.

Sistemul foto de pe spatele dispozitivului este compus din trei camere foto: o cameră principală de 48MP, una Ultra Wide de 5MP și una de 2MP pentru profunzime. Camera frontală are 8MP.

Vor exista două versiuni de Galaxy A22 5G, ambele cu 4GB memorie RAM. Diferența se face la spațiu de stocare, ce poate fi de 64GB sau 128GB.

Bateria are o capacitate de 5.000 mAh și se încarcă cu 15W.

Galaxy A22 5G va fi disponibil în luna iulie și va costa în jur de 230 de euro, respectiv 250 de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
5g