Viitorul smartphone pliabil Samsung apare pentru prima oară într-un teaser video

Viitorul smartphone pliabil Samsung apare pentru prima oară într-un teaser video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 feb 2019

Un scurt clip de promovare publicat online de o filială a producătorului coreean arată pentru prima oară în funcțiune primul smartphone pliabil al celor de la Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung Vietnam a postat, aparent din greșeală și între timp a și șters, un scurt clip video în care, printre altele, apare Galaxy F, primul smartphone pliabil al producătorului coreean.

Pentru câteva clipe, după secunda 23, o persoană este văzută deschizând viitorul dispozitiv Samsung. Clipul video promovează mai multe tehnologii și pare a fi creat pentru a rula la evenimentul Samsung Unpacked de luna aceasta.

Producătorul coreean a anunțat în urmă cu câteva luni existența acestui telefon, însă atunci s-a folosit un fel de cutie care masca dimensiunile și formatul device-ului. Apariția de acum este importantă pentru că arată un terminal mult mai subțire decât s-a crezut inițial.

Apple a blocat temporar aplicațiile interne de iOS folosite de Google CITEȘTE ȘI Apple a blocat temporar aplicațiile interne de iOS folosite de Google

Galaxy F va avea un ecran intern de 7,3 inch (1536 x 2152 pixeli rezoluție) care se va îndoi asemenea unei cărți și un ecran extern de 4,58 inch (840 x 1960 pixeli rezoluție) care va putea fi folosit atunci când dispozitivul este pliat.

Acest dispozitiv este așteptat să fie prezentat oficial pe 20 februarie, în cadrul evenimentului Samsung Unpacked, acolo unde își va face apariția și nouă serie Galaxy S10.

Galaxy F este așteptat să doboare orice record de preț pentru producătorul coreean și să coste în jurul a 1.700 de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
galaxy f