VIDEO Xiaomi a prezentat Mix 4, un smartphone cu camera frontală ascunsă sub ecran

scris 11 aug 2021

Noul lider european și, cel puțin pentru o lună, mondial, Xiaomi, și-a prezentat noul flagship, Mix 4, un smartphone care impresionează, în primul rând, prin aspect.

Xiaomi a reușit să ascundă (la propriu) camera foto frontală de 20MP sub ecran. Asta înseamnă că ecranul este complet de sus până jos, fără perforații sau bretoane - ceea ce conferă dispozitivului un aspect mult mai elegant.

Ecranul în sine măsoară 6,67 inch și este un AMOLED cu rezoluție FHD+ și o rată de refresh de 120Hz. Întregul panou este acoperit, pentru protecție, cu Gorilla Glass Victus. Producătorul chinez promite că ascunderea camerei frontale sub ecran nu va afecta în vreun fel calitatea capturii foto.

Google lansează o nouă serie de chei de securitate Titan CITEȘTE ȘI Google lansează o nouă serie de chei de securitate Titan

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Camera principală este un ISOCELL HMX cu 108MP rezoluție. Aceasta este secondată de un periscop de 8MP cu 5X zoom optic și o cameră ultra-wide de 13MP.

Mix 4 se bazează pe chipset-ul Snapdragon 888+, având 8/12GB RAM și 128/512GB spațiu de stocare. Bateria cu o capacitate de 4.500 mAh poate fi încărcată complet în 15 minute cu fir sau 28 de minute wireless.

În funcție de memoria și stocarea alese, Mix 4, care a fost lansat deocamdată doar în China, va costa în jur de 770 de dolari, respectiv 970 de dolari. Noul smartphone va fi disponibil și la nivel global, la o dată ulterioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
mix 4
smartphone