Viitoarea rețea de socializare a lui Trump, ”Truth Social”, încheie un parteneriat cu platforma canadiană video Rumble

Viitoarea rețea de socializare a lui Trump, ”Truth Social”, încheie un parteneriat cu platforma canadiană video Rumble
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2021

Întreprinderea care urmează să înființeze viitoarea rețea de socializare a fostului președinte republican Donald Trump a anunțat că a încheiat un parteneriat cu platforma canadiană de difuzare de videouri Rumble, populară în rândul conservatorilor, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acest acord prevede ca Rumble să furnizeze tehnologiile necesare difuzării de videouri și de conținut în streaming pe ”Truth Social”, o platformă prezentată de către fostul șef de stat drept o alternativă a Facebook, Twitter și YouTube, de pe care a fost dat afară din cauză că și-a incitat susținătorii la violență înaintea asaltului sângeros de la Capitoliu, la 6 ianuarie, scrie News.ro.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Firma-mamă a Truth Social, Trump Media & Technology Group (TMTG), a început negocieri exclusive cu Rumble pentru ca societatea canadiană să-i furnizeze infrastructurile unui produs video la cerere prin abonament, denumit TMTG+.

”În cadrul misiunii noastre, TMTG continuă să încheie parteneriate cu furnizoride servicii care nu discriminează în funcție de ideologia politică”, comentează, citat în comunicat, Donald Trump.

O versiune beta a Truth Social - accesibilă doar persoanelor invitate - a fost lansată prin utilizarea serviciului de cloud al Rumble, anunță el.

Rețeaua urmează să fie lansată în primul trimestru al lui 2022.

Rumble, lansat în 2013, a devenit popular în ultimii doi ani, după ce numeroase personalități conservatoare au criticat cenzura a căror victime se declară pe principalele rețele de socializare.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

”Noi ne dăm ca misiune să protejăm un Internet liber și deschis”, dă asigurări fondatorul și directorul general Chris Pavlovski pe site.

Rumble afirmă că a crescut de la 1,6 milioane de utilizatori activi pe lună în al trela trimestru al lui 2020 la o medie de 36 de milioane în aceeași perooadă a lui 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
truth social
rumble