Vodafone anunță lansarea Supernet 4G+

Vodafone anunță lansarea Supernet 4G+
scris 5 sep 2016

Vodafone România, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piața locală, a lansat Supernet 4G+, serviciu ce oferă oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită.

Rețeaua 4G+ din România este disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. În plus, Vodafone România și-a extins rețeaua națională 4G, care acoperă acum 3.500 de localități.

”Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director al Vodafone România.

Cătălin Buliga a precizat că viteza Supernet 4G+ este de două ori mai mare decât cea a 4G. Totodată, directorul de tehnologie al operatorului telecom a spus că investițiile în upgradarea rețelei au fost semnificative, similare cu cele făcute în momentul în care a fost creată aceasta, însă a evitat să dea valoarea exactă.

Vodafone România și-a mutat 2.300 angajații din Capitală într-o clădire a lui Papalekas din zona Aviației CITEȘTE ȘI Vodafone România și-a mutat 2.300 angajații din Capitală într-o clădire a lui Papalekas din zona Aviației

"Atât timp cât vor avea telefoane compatibile cu 4G+, clienții pot avea acces la Supernet 4G+", a spus Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director al Vodafone România, precizând că, oricum, toți utilizatorii rețelei vor simți o îmbunătățire a conexiunii de date.

În plus, toată luna septembrie, clienții Vodafone din Iași și Cluj vor avea internet 4G+ gratuit.

Vodafone România înregistrat venituri de 173,9 milioane de euro în intervalul 1 aprilie – 30 iunie, corespunzător primului trimestru al anului fiscal 2016 – 2017, în creștere cu 4,2% față de perioada similară a anului precedent, în termeni organici. Portofoliul companiei numără 9,16 milioane de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone romania
supernet 4g+
telecom