Vodafone îl recrutează pe CEO-ul KazMunayGas Trading și îl numește Director Financiar

Vodafone îl recrutează pe CEO-ul KazMunayGas Trading și îl numește Director Financiar

Marius Corcoman

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2019

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său. 

Marius Corcoman are experiență atât pe plan local, cât și în Elveția unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziția de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodată, a deținut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România, precum și în alte companii importante de pe piață, ca Bunge și Unilever.

VIDEO Huawei prezintă Mate 30 Pro, primul flagship al companiei fără acces la serviciile Google CITEȘTE ȘI VIDEO Huawei prezintă Mate 30 Pro, primul flagship al companiei fără acces la serviciile Google

Marius Corcoman deține o diplomă în economie la Universitatea din Timișoară, precum și o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix și 14 milioane de clienți ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone