Vodafone România are o scădere a veniturilor totale, în al doilea trimestru

Vodafone România are o scădere a veniturilor totale, în al doilea trimestru
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2019

Vodafone România a anunțat, vineri, că a înregistrat o scădere de 2,7% a veniturilor totale, în trimestrul încheiat la 30 iunie, în condițiile în care baza de clienți a crescut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu 1 aprilie 2019, Vodafone Group, precum și Vodafone România, raportează sub noile standarde internaționale de contabilitate IFRS15 și IFRS16. Sub noile standarde de contabilitate, veniturile totale au scăzut cu 2,7% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, arată news.ro.

”Veniturile din servicii se află la valoarea de 158,6 milioane de euro și continuă să crească la nivelul de bază. Veniturile din servicii raportate au crescut cu 0,2% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Excluzând impactul tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates), veniturile din servicii au crescut cu 0,8%”, se arată în comunicat.

Orange România în primul semestru: afacerile au scăzut, portofoliul de clienți a crescut CITEȘTE ȘI Orange România în primul semestru: afacerile au scăzut, portofoliul de clienți a crescut

La 30 iunie, Vodafone România înregistra o bază de clienți mobili de 9,024 milioane. Față de perioada similară a anului trecut, baza de clienți mobili a crescut cu 1,4%.

”În acest trimestru, am continuat să ne concentrăm pe misiunea noastră de a conecta pentru un viitor mai bun prin lansarea primei rețele 5G în România. Într-o eră în care persoanele și dispozitivele sunt interconectate, unde clienții se bucură de datele mobile la o calitate și viteze superioare, am menținut investițiile semnificative. Certificarea de Cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate de către P3 communications, răsplătește eforturile inginerilor noștri. Suntem entuziasmați de aprobarea recentă a Comisiei Europene privind achiziția UPC și suntem încrezători că va aduce multe beneficii României, permițându-ne să fim un catalizator pentru inovație și digitalizare”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

În România, principalii competitori al Vodafone sunt Orange, Telekom și Digi Mobil.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
profit