WhatsApp introduce opțiunea fixării mesajelor

WhatsApp introduce opțiunea fixării mesajelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 dec 2023

Utilizatorii WhatsApp vor putea fixa mesajele în fruntea ferestrei de discuții, pentru a le putea accesa rapid ulterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

WhatsApp a început să implementeze „Pin”, o funcție prin care mesajele pot fi fixate în partea de sus a ferestrei de chat.

Fixarea este utilă în ideea în care anumite mesaje importante pot fi accesate rapid în acest fel, fără a fi necesară o căutare într-o conversație care, eventual, se întinde pe o perioadă lungă.

iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație CITEȘTE ȘI iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație

Fixarea se realizează apăsând prelung pe mesajul vizat și alegând opțiunea Pin de meniul contextual. Pot fi fixate, astfel, orice mesaje, de la texte simple, la imagini și sondaje.

Fixarea se va face temporar, utilizatorul putând alege între trei intervale prestabilite - 20 de ore, 7 zile sau 30 de zile. În mod implicit, WhatsApp face fixarea pentru 7 zile.

Noua facilitate va fi disponibilă inclusiv în cadrul grupurilor de discuții, cu mențiunea că, aici, administratorii vor stabilii cine o poate folosi.

Fixarea mesajelor este departe de a reprezenta o noutate pentru aplicațiile de comunicare. iMessage și Telegram, de exemplu, oferă de mult timp opțiuni similare.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
comunicare
chat