WhatsApp lansează mesajele vocale care se șterg singure

WhatsApp lansează mesajele vocale care se șterg singure
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 dec 2023

Utilizatorii celei mai populare aplicații de comunicare din lume pot acum să trimită mesaje vocale care sunt șterse automat după ce sunt ascultate de către destinatar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp continuă cursa îmbunătățirii funcționalității și intimității oferite, pe care a parcurs-o întreg anul care se apropie de final, lansând nenumărate facilități și îmbunătățiri.

Acum, platforma anunță că a început să implementeze mesajele vocale care se șterg singure după ce sunt ascultate, ca o altă modalitate de protejare a intimității.

Meta introduce noi schimbări pentru mesajele pe Facebook și Messenger CITEȘTE ȘI Meta introduce noi schimbări pentru mesajele pe Facebook și Messenger

În comunicatul oficial, compania descrie câteva situații în care această funcționalitate ar putea fi utilă. De exemplu, pe această cale, utilizatorul ar putea comunica unui apropiat datele cardului de debit, fără a avea grija că informația rămâne salvată și ar putea ajunge la alte persoane.

Deși în acest caz este vorba de ascultarea mesajelor, WhatsApp include această facilitate sub brandul View Once, din care mai fac deja parte imaginile și filmările care sunt șterse automat după ce sunt văzute.

La fel ca în alte cazuri, implementarea completă a noii opțiuni poate dura până la câteva săptămâni, astfel nu toți utilizatorii o vor putea folosi imediat.

Lansarea acesteia vine la doar câteva zile după ce WhatsApp a anunțat că utilizatorii săi vor putea, în sfârșit, să trimită imagini și filmări la calitatea originală, folosind funcția de trimitere ca document.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
mesaje vocale
intimitate