WhatsApp modifică, din nou, politicile privind intimitatea

WhatsApp modifică, din nou, politicile privind intimitatea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 nov 2021

Politicile de intimitate ale WhatsApp vor fi parțial rescrise, însă, produsul deținut de Meta are grijă să liniștească utilizatorii, spunând că, în fapt, nu se schimbă nimic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

WhatsApp a anunțat că va aduce modificări politicilor de intimitate. Asta după ce, compania a fost amendată în Europa cu 225 de milioane de euro pentru încălcarea normelor GDPR.

Subdivizia Meta a anunțat deja că face apel împotriva deciziei, însă, în același timp, va rescrie cel puțin o parte a politicilor de intimitate, pentru a evita viitoare alte litigii.

WhatsApp are o nouă aplicație pentru Windows CITEȘTE ȘI WhatsApp are o nouă aplicație pentru Windows

WhatsApp spune că modificările pe care le face nu reprezintă decât detalierea operațiunilor existente și că acestea nu aduc niciun fel de schimbări în modul în care sunt gestionate datele sau a felului în care utilizatorii folosesc aplicația.

Această ultimă mențiune este importantă pentru utilizatorii care s-ar teme că Meta încearcă, din nou, “ceva necurat”. Este bine știut scandalul de la începutul anului, declanșat tot de o schimbare o politicilor WhatsApp, care a făcut ca zeci de milioane de utilizatori să înceapă să folosească Telegram și Signal.

Noua politică intră în vigoare imediat în Europa, însă nu este necesar un nou acord din partea utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
intimitate
europa