Worldwide Developers Conference va începe pe 5 iunie

Worldwide Developers Conference va începe pe 5 iunie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 mar 2023

Apple a anunțat perioada în care va avea loc evenimentul Worldwide Developers Conference din acest an, ediție care s-ar putea dovedi una dintre cele mai memorabile de până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WWDC 2023 va avea loc în perioada 5 - 9 iunie, anunță Apple, care va organiza anul acesta evenimentul în cadrul campusul Apple Park.

Deși pandemia a trecut, WWDC 2023 va fi, din nou, organizat online, unde va putea fi urmărit gratuit. Va exista o singură excepție - un eveniment special pentru dezvoltatori și studenți, care va avea loc chiar în prima zi.

Apple lansează serviciul Apple Pay Later CITEȘTE ȘI Apple lansează serviciul Apple Pay Later

În mod previzibil, Apple va vorbi despre unele din noutățile pe care le vor aduce anul acesta sistemele de operare ale companiei, de la iOS 17 și iPadOS 17, la watchOS 10 și macOS 14.

În ultimii ani, Apple a prezentat și noi produse hardware la WWDC și, în mod normal, la fel ar trebui să se întâmple și acum. Nu ar fi exclus ca Apple să lanseze aici noi laptopuri și desktop-uri.

Este posibil ca tot la WWDC 2023 Apple să își prezente prima cască de realitate mixtă, care ar trebui să intre pe piață undeva în a doua parte a anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
wwdc