WWDC 2021 se va desfășura exclusiv online

WWDC 2021 se va desfășura exclusiv online
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mar 2021

La fel ca anul trecut, din cauza pandemiei, evenimentul dedicat dezvoltatorilor de Apple va putea fi urmărit doar pe internet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ediția din acest an a Worldwide Developers Conference va avea loc în perioada 7-11 iunie, a anunțat Apple, care a adăugat că nici anul acesta nu va găzdui invitații la fața locului, ci va transmite evenimentul doar online.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

În maniera caracteristică, Apple păstrează misterul legat de anunțurile pe care le va face în vară. Singurul indiciu ce poate fi interpretat este imaginea care însoțește materialele de presă: un memoji cu ochelari în ale căror lentile se reflectă diverse aplicații.

Imaginea în cauză este interpretată la unison ca fiind o trimitere la ochelarii de realitate augmentată, la care se zvonește de ceva vreme că ar lucra Apple. Reflexiile de pe lentile susțin și ele această teorie, reprezentând felul în care se așteaptă să fie implementată interfața de utilizare.

Există o singură problemă cu această presupunere. Ochelarii Apple s-ar afla acum în fața incipientă de design, conform analistului Ming-Chi Kuo, care spune că acesștia nu vor fi gata de a fi lansați pe piață mai devreme de 2025.

Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G CITEȘTE ȘI Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G

Cu sau fără ochelarii de realitate augmentată, WWDC 2021 va aduce noutățile clasice, legate de sistemele de operare, serviciile și aplicațiile dezvoltate de compania americană.

Apple va face, cu siguranță, anunțuri legate de viitoarele versiuni de iOS, iPadOS, watchOS, tvOS și macOS, care ar trebui să fie lansate, conform agendei din anii anteriori, cândva în toamnă.

FOTO România are marea șansă de a-și rezolva în sfârșit problemele de gestionare a deșeurilor CITEȘTE ȘI FOTO România are marea șansă de a-și rezolva în sfârșit problemele de gestionare a deșeurilor

Deși hardware-ul nu este, de obicei, în centrul atenției la WWDC, nu este exclus ca Apple să facă anunțuri și legate de produse precum tabletele, laptopurile, desktop-urile sau boxele sale inteligente. Nu ar fi prima oară când se întâmplă acest lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
wwdc
apple