Xiaomi a lansat un telefon care se încarcă în mai puțin de 10 minute

Xiaomi a lansat un telefon care se încarcă în mai puțin de 10 minute
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 nov 2022

Cel mai nou smartphone Xiaomi se încarcă atât de repede, încât ajunge să conteze mai puțin cât ține bateria, atâta vreme cât în preajmă există o priză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Xiaomi a prezentat Redmi Note 12 Explorer, un smartphone care impresionează în primul rând prin sistemul de alimentare cu 210W.

Conform producătorului, alimentarea de la 0% la 100% durează doar 9 minute. În 5 minute, bateria ajunge deja la 66%, ceea ce ar trebui oricum să fie suficient pentru mai multe ore de utilizare.

Producția de iPhone la o mare fabrică din China ar putea scădea cu 30% CITEȘTE ȘI Producția de iPhone la o mare fabrică din China ar putea scădea cu 30%

Noul smartphone al companiei chineze se bazează pe modelul Redmi Note 12 Pro+ și are chiar o baterie mai mică - 4.300mAh, de la 5.000mAh. Asta, însă, nu mai este la fel de deranjat când încărcarea se face atât de rapid.

O problemă pentru utilizatori ar putea veni din faptul că pentru alimentare se folosește un standard proprietar, în loc de sistemul Power Delivery adoptat de mulți producători.

Altfel, Explorer are aceleași caracteristici cu Pro+. În spatele unui ecran OLED de 6,6 inch există chipset-ul Dimensity 1080 cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare.

Sistemul foto are în centru o cameră de 200MP, încadrată de o cameră ultra-wide și o cameră macro.

Deocamdată, Redmi Note 12 Explorer este disponibil doar în China, unde costă în jur de 330 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone