Yahoo Answers, una dintre cele mai mari platforme de Q&A, își trăiește ultimele zile

Yahoo Answers, una dintre cele mai mari platforme de Q&A,  își trăiește ultimele zile
scris 6 apr 2021

Una dintre cele mai mari și mai cunoscute platforme de Q&A, Yahoo Answers, își trăiește ultimele zile, iar utilizatorii au la dispoziție o perioadă limitată de timp pentru a-și salva datele personale.

Conform unui anunț postat în fruntea tuturor paginilor din cadrul Yahoo Answers, serviciul de Q&A își va închide porțile pe 4 mai. Din acea dată, conținutul postat în cadrul platformei, sub formă de întrebări și răspunsuri, nu va mai putea fi accesat.

Primul pas va fi făcut peste două săptămâni. Din 20 aprilie, Yahoo Answers va intra în mod exclusiv de citire - va putea fi văzut conținutul actual, însă nu vor mai fi acceptate postări noi.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

După închiderea platformei din 5 mai, membrii serviciului au la dispoziție aproape două luni, până la 30 iunie, să-și exporte datele de pe serverele Yahoo. După această dată, nimic din ce a existat pe Yahoo Answers nu va mai disponibil, nici măcar informațiile personale.

Yahoo Answers a fost una din cele mai mari platforme de Q&A, întrebările și răspunsurile postate aici având, de multe ori, trimiteri proeminente și în cadrul motoarelor de căutare.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

De-a lungul timpului, întrebările și răspunsurile din Yahoo Answers au constituit și surse inepuizabile de umor. În ultima vreme, însă, din cauza lacunelor de moderare, platforma a devenit gazda informațiilor false și a teoriilor conspiraționiste.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
answers
q&a