Yahoo prelungește termenul pentru depunerea ofertelor de preluare a activităților principale

Yahoo prelungește termenul pentru depunerea ofertelor de preluare a activităților principale
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 8 apr 2016

Yahoo a prelungit cu o săptămână termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea preluării activităților de bază ale companiei, până pe 18 aprilie, potrivit unor surse apropiate situației, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Yahoo stabilise, inițial, data de 11 aprilie ca termen limită pentru depunerea ofertelor.

Yahoo a scos la vânzare activitățile de bază (reprezentate de serviciile de Internet, inclusiv motorul de căutare, serviciul de e-mail și divizia de știri), în contextul în care compania întâmpină probleme, printre care rezultatele financiare sub așteptări și scăderea acțiunilor. În aceste condiții, mulți investitori au solicitat demiterea CEO-ului Marissa Mayer și vânzarea activităților de bază.

Siguranța datelor personale pe internet a devenit aproape o iluzie, avertizează specialiștii în IT CITEȘTE ȘI Siguranța datelor personale pe internet a devenit aproape o iluzie, avertizează specialiștii în IT

Potențialii cumpărători pot depune oferte pentru activele de bază sau anumite părți ale acestora, dar și pentru participațiile la Alibaba Group Holding și Yahoo Japan.

Mayer s-a opus încă de la început ideii de a vinde principalele servicii, dar presiunile acționarilor fac acest scenariu tot mai plauzibil. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, zeci de posibili cumpărători sunt interesați de Yahoo.

Surse apropiate situației au declarant, joi, că Verizon Communications, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, este gata să facă o ofertă de preluare a operațiunilor de bază ale Yahoo. Alte surse au declarat că și Google analizează depunerea unei oferte pentru preluarea Yahoo.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
mayer
vanzare
preluare
oferta
marissa mayer
verizon