Zitec raportează venituri în creștere cu peste 50% în prima jumătate a anului 2020 și anunță noi angajări

Zitec raportează venituri în creștere cu peste 50% în prima jumătate a anului 2020 și anunță noi angajări
scris 24 sep 2020

Zitec, companie românească specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing, raportează pentru primele 6 luni ale anului 2020 creșteri ale veniturilor de peste 50% față de aceeași perioadă a anului 2019. 

Activitatea accelerată a ultimelor luni a avut ca rezultat o creștere de peste 1,5 milioane euro a veniturilor companiei față de aceeași perioadă a anului trecut, și a fost posibilă și datorită maturității parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft și Magento Commerce (Adobe), Zitec reușind să ofere clienților săi servicii cloud și e-commerce de top și acces la cele mai noi soluții.

O nouă funcție a Google Maps va afișa câte cazuri de Covid-19 sunt într-o anumită zonă geografică CITEȘTE ȘI O nouă funcție a Google Maps va afișa câte cazuri de Covid-19 sunt într-o anumită zonă geografică

În această perioadă, Zitec a început colaborarea cu clienți importanți din industrii precum retail, industria vinului, auto, industria serviciilor bancare sau domeniul medical, atât din România, cât și din alte țări. Compania a avut o creștere semnificativă a numărului de clienți recunoscuți pe plan internațional din industria de retail: Vivre, Sephora, Innoship, Teilor și Adore Me.

“În contextul unei situații dificile care a impus accelerarea digitalizării, ne-am susținut clienții și partenerii, inclusiv din administrația publică locală, în acest proces de transformare prin servicii și soluții personalizate și cu aplicabilitate imediată. Printre proiecte de referință dezvoltate de echipa noastră în prima parte a anului se numără dezvoltarea unei aplicații de fidelizare a clienților pentru retailerul Decathlon, lansarea aplicației mobile Avantaj2Go a Credit Europe Bank, dezvoltarea unui modul destinat platformei Magento 2 pentru Innoship precum și derularea campaniilor de digital marketing pentru toate cele trei branduri ale grupului Arctic în România: Arctic, Beko și Grundig. Pentru cea de-a doua parte a anului, estimăm continuarea acestei tendințe de creștere, susținută de proiectele pe care le avem în derulare. Ne dorim ca în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 10 milioane de EUR”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

În același timp, Zitec s-a concentrat pe creșterea echipei și atragerea de oameni talentați, astfel încât până în prezent a înregistrat o creștere de aproximativ 18% a numărului de colegi raportat la finalul anului trecut, ajungând la peste 180 de specialiști în București, Brașov și alte orașe din România.

Până la sfârșitul anului, Zitec urmărește extinderea echipei cu specialiști pentru roluri precum PHP Software Engineer, Lead Software Engineer, Lead Frontend Engineer, Lead QA Engineer, Security Software Developer, DevOps Engineer, Magento Developer, Digital Marketing Specialist în București, Brașov dar și în alte orașe, oferind posibilitatea de a lucra de la distanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
it
digital marketing