Discovery suspendă difuzarea canalelor sale în Rusia

Discovery suspendă difuzarea canalelor sale în Rusia
scris 9 mar 2022

Discovery a anunțat că va suspenda difuzarea canalelor și serviciilor sale în Rusia, alăturându-se astfel unui număr tot mai mare de companii care se retrag din țară ca răspuns la invadarea Ucrainei, relatează Reuters.

Cincisprezece dintre canalele Discovery, între care HGTV, Animal Planet, TLC și Eurosport, sunt distribuite prin Media Alliance, în asociere cu Grupul National Media din Rusia, scrie Agerpres.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

"Discovery a decis să suspende difuzarea canalelor și a serviciilor sale în Rusia", a anunțat compania.

Anunțul survine după ce CNN, BBC și alte canale media și-au suspendat activitatea în Rusia ca răspuns la o nouă lege rusă care amenință jurnaliștii cu închisoare pentru difuzarea de știri "false" în legătură cu ceea ce Kremlinul descrie drept o "operațiune militară specială".

Grupul National Media s-a aflat, de asemenea, în parteneriat cu platforma americană de streaming Netflix, care la sfârșitul anului 2020 a lansat o versiune a serviciului său cu subtitrare în limba rusă. Netflix și-a suspendat duminică serviciul în Rusia în semn de protest față de invazia rusă a Ucrainei.

viewscnt
Afla mai multe despre
discovery
rusia