Filmul "No Time to Die" ar putea fi vândut platformelor de streaming pentru 600 de milioane de dolari

Filmul "No Time to Die" ar putea fi vândut platformelor de streaming pentru 600 de milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2020

Apple, Netflix și alte platforme de streaming se gândesc la posibilitatea de a achiziționa "No Time to Die", viitorul film James Bond care urma să fie lansat în aprilie, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansarea filmului a fost amânată de mai multe ori. Producția va putea fi văzută în 2021, scrie News.ro.

MGM, studioul care se află în spatele filmului, ar fi pierdut între 30 și 50 de milioane de dolari din cauza întârzierilor, potrivit unor surse.

Bloomberg a anunțat prima dată despre aceste discuții, care au fost subiectul zilei la Hollywood. Alte studiouri, precum Paramount și Sony, au adunat zeci de milioane de dolari din vânzarea filmelor precum "Greyhound", "Coming 2 America" și "Without Remorse" platformelor de streaming.

Serviciul de streaming HBO Max a depășit 28 de milioane de abonați după cinci luni de la lansare CITEȘTE ȘI Serviciul de streaming HBO Max a depășit 28 de milioane de abonați după cinci luni de la lansare

"Nu comentăm zvonuri. Filmul nu este de vânzare. Lansarea filmului a fost amânată până în aprilie 2021 pentur a păstra experiența din sală a spectatorilor", a declarat un purtător de cuvânt al MGM pentru Variety.

Filmul "No Time to Die" a avut costuri de producție de peste 250 de milioane de dolari.

„No Time to Die” este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai semnat „Maniac” (2018), serial Netflix, „Beasts of No Nation” (2015) și a scris „It” (2017). Fukunaga a scris scenariul „No Time to Die” împreună cu Phoebe Waller-Bridge și Scott Z. Burns.

viewscnt
Afla mai multe despre
no time to die
apple
netflix