Focus Sat anunță modificări în oferta de programe

Focus Sat anunță modificări în oferta de programe
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 ian 2021

Începând din 4 ianuarie 2021, pachetul de bază Familia se va îmbogăți cu următoarele canale noi: LookSport 2 și LookSport 3 pentru cei pasionați de sport, BBC Earth în variantă SD și HD, Love Nature și Crime & Investigation pentru iubitorii de documentare și Stingray C-Music pentru muzică variată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tot de la acestă dată, în extraopțiunea Mozaic Plus vor fi adăugate următoarele canale noi: LookSport 2 HD și LookSport 3 HD, Love Nature HD, Travel XP HD, Timesless Dizi Channel, Stingray iConcerts, Stingray Classica.

„Monitorizăm constant tendințele de interes ale consumatorilor pentru anumite genuri de programe TV, conținut de televiziune cât mai specializat și încercăm să le includem în oferta noastră. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care, anul trecut în octombrie, am lansat biblioteca video premium National Geographic cu sute de documentare unice, disponibile exclusiv în aplicația Focus Sat, gratuit pentru clienții nostri. Ne concentram eforturile pentru a extinde biblioteca video cu filme, seriale, documentare și programe de televiziune atractive, disponibile online clienților noștri, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv,” a declarat Mihai Tilina, Director General, Eviso Marketing Advisory România S.A.

De asemenea, de la începutul lunii ianuarie 2021, canalele din grupul Discovery vor ieși din portofoliul Focus Sat. Din cauza faptului că nu s-a ajuns la un acord cu grupul Discovery cu privire la condițiile comerciale acceptabile pentru prelungirea contractului, următoarele canale își vor înceta transmisia pe platforma Focus Sat: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 1 SD, Eurosport 2 SD din pachetul Familia.

Tot de la acestă dată, din extraopțiunea Mozaic Plus vor ieși Discovery Channel HD, Fine Living, Discovery Science, DTX, Animal Planet HD, Travel Channel SD și HD, Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD.

Grupul Discovery a anunțat că, de la 31 decembrie 2020, canalele Fine Living și Discovery Showcase HD vor fi retrase din portofoliul lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
focus sat
programe