Game of Thrones, în fruntea topului celor mai piratate seriale pentru al șaselea an consecutiv

Game of Thrones, în fruntea topului celor mai piratate seriale pentru al șaselea an consecutiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2017

Pentru cel de-al șaselea an consecutiv, ''Game of Thrones'' se află în fruntea clasamentului celor mai piratate seriale de pe internet în 2017, top alcătuit de blogul Torrentfreak și preluat de ediția online a revistei Esquire, care a contabilizat numărul de descărcări de pe site-ul BitTorrent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe poziția a doua în topul serialelor piratate se află ''The Walking Dead'', urmat de ''The Flash'' și ''The Big Bang Theory'', singura comedie din clasament, scrie Agerpres.

Nou intrate pe lista de anul acesta sunt ''Rick & Morty'', ''Prison Break'' și ''Sherlock'', pe locurile cinci, șase și respectiv șapte, toate seriale care au revenit după o pauză de cel puțin doi ani. 

Anunțul pentru construirea unor patinoare în parcurile din Sectorul 5, publicat pe SEAP. Șerban Sturdza: E ca-n bancul cu muncitorul din fabrică - fura câte o piesă în fiecare zi să facă o trotinetă, dar tot mitralieră îi ieșea CITEȘTE ȘI Anunțul pentru construirea unor patinoare în parcurile din Sectorul 5, publicat pe SEAP. Șerban Sturdza: E ca-n bancul cu muncitorul din fabrică - fura câte o piesă în fiecare zi să facă o trotinetă, dar tot mitralieră îi ieșea

Pe cea de-a opta poziție se află serialul ''Vikings'', în coborâre o poziție față de anul trecut, iar serialul ''Suits'' ocupă locul al nouălea.

viewscnt
Afla mai multe despre
game of thrones
serial piratat