HBO a confirmat că ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi lansat în 2019

HBO a confirmat că ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi lansat în 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 ian 2018

Televiziunea HBO a confirmat, joi, că ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care va avea șase episoade, va fi lansat în anul 2019, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

HBO nu a precizat, însă, luna în care va avea premiera noul sezon, scrie News.ro.

În vara trecută, au început să circule zvonuri potrivit cărora ultimul sezon al show-ului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” nu va fi lansat în 2018.

Pentru fanii serialului, nerăbdători să afle ce personaj va ocupa în final Tronul de Fier, aceasta va fi cea mai mare perioadă de așteptare a unui nou sezon, notează AFP.

Toate iPhone-urile, iPad-urile, desktop-urile și laptopurile produse de Apple sunt afectate de problemele de securitate ale procesoarelor descoperite recent CITEȘTE ȘI Toate iPhone-urile, iPad-urile, desktop-urile și laptopurile produse de Apple sunt afectate de problemele de securitate ale procesoarelor descoperite recent

Producția ultimului sezon al show-ului a început în octombrie și este de așteptat ca filmările să se încheie la jumătatea acestui an.

Casey Bloys, directorul de programe HBO, a spus că vor fi filmate mai multe variante de încheiere a serialului, ca măsură de siguranță împotriva unor posibile atacuri ale hackerilor sau dezvăluiri ale scenariului înainte de lansare.

Creatorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au spus în 2016, pentru Entertainment Weekly, că inenționează să facă ultimul sezon al serialului cât se poate de spectaculos. HBO a precizat, joi, că cei doi vor fi și regizori ai ultimului sezon.

Cel de-al șaptelea sezon al serialului s-a încheiat în luna august, cu o medie de peste 30 de milioane de spectatori pe episod în Statele Unite ale Americii, pe platforme multiple.

„Urzeala tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheață și foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice și intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon și Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al șaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producție a postului HBO care a depășit evenimentele relatate în seria „Cântec de gheață și foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluția firului narativ și decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câștigat și numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo
game of thrones