Nou jucător: Agenția digitală ddroidd, cu patru români printre fondatori și birouri în Cluj-Napoca și Leeds, lansată oficial

Nou jucător: Agenția digitală ddroidd, cu patru români printre fondatori și birouri în Cluj-Napoca și Leeds, lansată oficial
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 11 feb 2021

ddroidd, agenție de transformare digitală cu birouri în România și Marea Britanie, fondată de românul Cătălin Stăncel împreună cu patru foști colegi de la Delete Agency, și-a lansat oficial activitatea, în urma finalizării achiziției unui joint-venture operat anterior în parteneriat cu agenția britanică Delete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

ddroidd a cumpărat pachetul de 50% pe care nu îl deținea la Delete Application Management, companie mixtă creată în parteneriat cu agenția digitală britanică Delete, specializată în servicii de managementul aplicațiilor și suport tehnic.

Înființată în septembrie, noua agenție are birouri în Leeds și Cluj-Napoca și 70 de angajați, preluați odată cu restul participației la Delete Application Management.

Mihnea Gheorghiu în dialog cu Dragoș Bucurenci, într-un nou IAA Live Webiar cu tema ”Love Risk” CITEȘTE ȘI Mihnea Gheorghiu în dialog cu Dragoș Bucurenci, într-un nou IAA Live Webiar cu tema ”Love Risk”

ddroidd a fost fondată de Cătălin Stăncel, acționar principal și directorul general al companiei, împreună cu Nicu Bordea, Oana Bufnea, Traian Rus și Melissa Hendry, fost director de operațiuni la Delete Agency.

Printre clienții agenției se numără Royal Canin, Roquette și Southampton Football Club.

viewscnt
Afla mai multe despre
ddroidd
agentie digitala
transformare digitala afaceri
catalin stancel
delete agency
ddroidd cluj napoca