Serviciul video Netflix a lansat primul show interactiv pentru copii, ”Puss in Book”

Serviciul video Netflix a lansat primul show interactiv pentru copii, ”Puss in Book”
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2017

Serviciul video Netflix a lansat marți primul show interactiv pentru copii, ”Puss in Book”, care le permite privitorilor să aleagă narațiunea, informează Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Puss in Book: Trapped in an Epic Tale” îl are în prim-plan pe Puss, personaj celebru din seria filmelor animate ”Shrek”. În acest show, Puss este prins într-o carte de povești. Pentru a scăpa, trebuie să treacă prin mai multe încercări, scrie News.ro.

”Am o fiică în vârstă de 6 ani, care vorbește cu astfel de programe tot timpul”, a declarat regizoarea și inițiatoarea proiectului, Carla Engelbrecht Fisher într-un interviu acordat Variety.

Automobilele nu vor circula pe 1 octombrie pe niciuna dintre străzile din Paris CITEȘTE ȘI Automobilele nu vor circula pe 1 octombrie pe niciuna dintre străzile din Paris

În timp ce programe ca ”Dora the Explorer” și “Blue’s Clues” încurajează privitorii să strige răspunsul la diverse întrebări, ele nu permit practic copiilor să interacționeze. ”Este o conversație falsă”.

Din acest motiv, Fisher a decis să încerce să creeze un show de televiziune interactiv cu narațiune ramificată.

În plus, Netflix se pregătește să lanseze “Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile”, pe 14 iulie, iar anul viitor, al treilea show interactiv, “Stretch Armstrong: The Breakout”.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
show copii