Ziarul comunist l'Humanité cere ajutorul cititorilor după ce a intrat în incapacitate de plată

Ziarul comunist l'Humanité cere ajutorul cititorilor după ce a intrat în incapacitate de plată
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2019

Ziarul comunist francez l'Humanité a făcut luni apel la o "mobilizare generală" a cititorilor, cerând "sprijin popular și cetățenesc" pentru a-și rezolva dificultățile financiare, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ziarul, fondat în 1904 de liderul socialist Jean Jaurčs, a fost din 1920 până în 1994 organul oficial al Partidului Comunist Francez, de care este apropiat și în prezent, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Tokinomo, un startup local care a dezvoltat o soluție de promovare a produselor în magazin, atrage o finanțare de șase cifre în euro de la un fond din SUA și mai mulți investitori români CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tokinomo, un startup local care a dezvoltat o soluție de promovare a produselor în magazin, atrage o finanțare de șase cifre în euro de la un fond din SUA și mai mulți investitori români

Miercuri, o instanță din regiunea pariziană va decide viitorul publicației, care a intrat săptămâna trecută în incapacitate de plată. Conducerea l'Humanité a cerut ca ziarul să beneficieze de un plan de redresare financiară în paralel cu continuarea activității, pentru a evita lichidarea judiciară.

Directorul cotidianului, Patrick Le Hyaric, a declarat că în ultimele săptămâni l'Humanité a primit peste un milion de euro de la cititori, dar suma nu a fost suficientă pentru redresarea financiară.

viewscnt
Afla mai multe despre
l'humanite
ziar