Mihai Matei, CEO Essensys Software, noul președinte al ANIS

Mihai Matei, CEO Essensys Software, noul președinte al ANIS

Mihai Matei

scris 19 iun 2020

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, are, începând cu 18 iunie 2020, un nou președinte, în persoana lui Mihai Matei, CEO Essensys Software, care îl va înlocui în acest post pe Teodor Blidăruș. 

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul IT, Mihai Matei este absolvent al Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” și al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București. În anul 2005 acesta a fondat compania Essensys Software, jucător de top pe piața de software și servicii IT. Membru activ în Asociație încă de la aderare, Mihai Matei este principalul autor al primului ghid de achiziții software pentru instituțiile publice din România și o voce proeminentă a industriei de profil din țară. El reprezintă ANIS în consiliul director al Confederației Patronale Concordia, iar înainte de a ocupa poziția de președinte al Asociației, Mihai Matei a fost vicepreședinte al ANIS. 

CONFIRMARE Global Emerging Property Fund iese de pe piața imobiliară românească, prin vânzarea sediului central al Coca-Cola. Cumpărătorul - o firmă a celebrei fundații Onassis CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Global Emerging Property Fund iese de pe piața imobiliară românească, prin vânzarea sediului central al Coca-Cola. Cumpărătorul - o firmă a celebrei fundații Onassis

În cadrul noului consiliu director al ANIS poziția de vicepreședinte este deținută de Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec, iar membrii consiliului director sunt: Catalina Dodu – Country Manager, Atos IT Solutions and Services, Bogdan Florea – CEO, Connections Consult, Daniel Ilinca - CEO, Softbinator Technologies, Ion Moldoveanu – Vice Presedinte, Technology Management, Deutsche Bank, Radu Postolache – General Manager, Qualysoft Information Technology, Oleg Roibu – Legal & Public Policy Director, eMAG și Daniel Rusen – Director Marketing & Operațiuni, Microsoft România.

Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai matei
anis
essensys software