Nooka Space numește un nou CEO și ridică o nouă rundă de investiții, de 2 milioane de euro

Nooka Space numește un nou CEO și ridică o nouă rundă de investiții, de 2 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2023

Nooka Space, rețea de birouri inteligente de proximitate, a numit-o pe Irina Leca în poziția de CEO și ridică o nouă rundă de investiții, în valoare de 2 milioane de euro. Acest demers are obiectivul de a continua expansiunea internațională a Nooka Space în piețe și verticale noi, printre care Portugalia, Italia și nișa de aeroporturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Investiția se află în curs de finalizare și va fi închisă după ultima etapă de selecție a investitorilor relevanți.

Antreprenor în serie, co-fondator Vector Watch și cu o experiență dobândită în cadrul unor companii precum Fitbit și Google, Irina Leca are ca obiectiv expansiunea spațiilor de de birouri de proximitate, nu doar în România, ci și în alte piețe internaționale.

Postul Profit News TV, în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune CITEȘTE ȘI Postul Profit News TV, în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune

Înființată în anul 2020, Nooka Space operează în 10 țări, printre care România, Olanda, Austria, Germania, Irlanda și Elveția.

 „Vizăm deja Portugalia și Italia pentru extinderea operațiunilor noastre", dezvăluie Leca.

În luna martie, frații Sandu Băbășan și Sergiu Băbășan, investitori și antreprenori în serie, au ieșit din business-ul Nooka Space.

viewscnt
Afla mai multe despre
sergiu babasan
nooka space
irina leca