Numărul angajaților din UE a crescut

Numărul angajaților din UE a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2023

Numărul angajaților a crescut cu 0,4% în zona euro și în Uniunea Europeană, în trimestrul patru din 2022, comparativ cu precedentele trei luni, conform datelor publicate de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În trimestrul trei din 2022, numărul angajaților a urcat cu 0,3% în zona euro și cu 0,2% în UE, scrie Agerpres.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro

Comparativ cu trimestrul patru din 2021, numărul angajaților a crescut cu 1,5% în zona euro și cu 1,3% în Uniunea Europeană în perioada octombrie-decembrie 2022, după un avans de 1,8% în zona euro și de 1,5% în Uniunea Europeană, în trimestrul trei din 2022.

Conform datelor preliminare, anul trecut numărul angajaților a crescut cu 2,2% în zona euro și cu 2% în Uniunea Europeană, față de 2021, informează Eurostat.

viewscnt
Afla mai multe despre
angajati
ue
eurostat