O nouă poliță de asigurare lansată pe piață, pentru bilete la spectacole

O nouă poliță de asigurare lansată pe piață, pentru bilete la spectacole
scris 30 ian 2019

Eurolife ERB Asigurări, în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, lansează En Garde, o poliță dedicată asigurării celor care cumpără online bilete la spectacole culturale și sportive. 

Polița este prezentată cu promisiunea că permite recuperarea integrală a banilor în cazul în care o situație neprevăzută îl împiedică pe cumpărător să ia parte la spectacol.

MedLife face primul pas în afara granițelor și achiziționează pachetul majoritar din Rózsakert Medical Center, Ungaria. Prima mutare a unei companii românești din sectorul medical privat în afara țării CITEȘTE ȘI MedLife face primul pas în afara granițelor și achiziționează pachetul majoritar din Rózsakert Medical Center, Ungaria. Prima mutare a unei companii românești din sectorul medical privat în afara țării

Asigurarea va fi calculată ca procent din coșul de cumpărături, respectiv 4,5% din prețul biletelor.

Eurolife ERB Asigurări România și bilete.ro estimează că aproximativ 45% din totalul achizițiilor cu plata online și ramburs vor avea inclusă și asigurarea En Garde.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
eurolife erb asigurari
bilete.ro