Plasmaserv - Perioada pandemiei a însemnat momentul decisiv pentru reinventare

Plasmaserv - Perioada pandemiei a însemnat momentul decisiv pentru reinventare
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2023

Plasmaserv, furnizor de echipamente și soluții complete pentru sudare și debitare, folosite în industrii strategice, precum construcții civile și industriale, șantiere navale, construcții de mașini, confecții metalice, agricultură sau energie, estimează pentru anul în curs o creștere cu 30% a afacerilor, până la 6,5 milioane de euro, ca urmare a regândirii strategiei de business și a creșterii cererii pe piața internă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Estimările privind evoluția în 2023 ajută Plasmaserv - companie fondată la Târgu Mureș de inginerii Csongor Andras Csegedi și Tiberiu Vladimir  Vărzar, în urmă cu aproape 20 de ani - să își consolideze poziția pe piața românească de profil, estimată în prezent la 120 milioane euro.

Vienna Insurance Group - Rezultatele preliminare, mai mult decât satisfăcătoare CITEȘTE ȘI Vienna Insurance Group - Rezultatele preliminare, mai mult decât satisfăcătoare

Previziunile Plasmaserv, care în 2022 a raportat o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, iau în calcul, atât dezvoltarea pieței de profil, cât și implementarea noii strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, care se bazează pe creșterea echipei de vânzări și pe extinderea portofoliului de produse, prin încheierea de parteneriate solide cu noi furnizori.

”Planurile ambițioase din acest an se bazează pe mai multe direcții dintre care cele mai importante sunt creșterea portofoliului de produse, cererea pieței și extinderea echipei interne de vânzări. Perioada pandemiei a însemnat momentul decisiv pentru reinventare, în care am luat în calcul modelarea dezvoltării businessului, folosind o strategie elaborată de experți externi”, a declarat Tiberiu Vladimir Vărzar, CEO și cofondator Plasmaserv.

Pentru compania din Târgu Mureș, anul 2023 va însemna și extinderea listei de parteneri strategici, ceea ce va permite implicit diversificarea portofoliului de aparate și consumabile pentru sudare și debitare. Potrivit reprezentanților companiei, în ultimii ani, pe piață se observă o creștere a cererii de mașini de tăiere cu laser, astfel că extinderea portofoliului de echipamente pentru a acoperi o astfel de nevoie a venit firesc. 

Unul dintre pilonii principali ai strategiei de dezvoltare a vizat consolidarea echipei de vânzări a Plasmaserv și organizarea acesteia pe cinci zone de interes: Vest, Centru, Est, Sud-Est (cu focus pe industria navală în județele Galați, Brăila, Tulcea, Constanța) și Sud – Vest (de la București spre Turnul Severin).

Stada: Obiectivul nostru de a intra în Top 5 producători de medicamente generice din România este din ce în ce mai aproape CITEȘTE ȘI Stada: Obiectivul nostru de a intra în Top 5 producători de medicamente generice din România este din ce în ce mai aproape

Plasmaserv este o companie antreprenorială românească, fondată în 2005  de Tiberiu Vladimir  Vărzar și Csongor Andras Csegedi. Compania are în prezent aproape 30 de angajați și deține în stoc peste 2.000 de sortimente de produse. 

viewscnt
Afla mai multe despre
plasmaserv
sudare