Real Estate&Construcții

FOTO Pinum, jucător pe piața locală de uși, ferestre și parchet, deschide un showroom cu 400.000 euro

FOTO Pinum, jucător pe piața locală de uși, ferestre și parchet, deschide un showroom cu 400.000 euro

marţi, 15:41

Pinum, parte a grupului italian Nusco și unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de uși, ferestre și parchet, aniversează 25 de ani în România prin inaugurarea unui showroom cu o suprafață de 1.000 metri pătrați, investiția ridicându-se la aproximativ 400.000 euro.

 • Iulian Dascălu a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville din Timișoara
  Iulian Dascălu a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville din Timișoara
  marţi, 14:31

  Grupul Iulius, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a început, la Timișoara, lucrările la o nouă clădire de birouri clasa A care face parte din ansamblul Openville. Acesta este cel de-al treilea imobil office dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC) din totalul de șapte clădiri prevăzute în proiect.

 • Colliers International preia în administrare Art Business Center, clădire cumpărată recent de proprietarul restaurantelor McDonald’s România
  Colliers International preia în administrare Art Business Center, clădire cumpărată recent de proprietarul restaurantelor McDonald’s România
  marţi, 10:00

  Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost aleasă de grupul Hili Properties să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri Art Business Centerm ajungând la un portofoliu administrat de peste 280.000 metri pătrați închiriabili.

 • FOTO Ghencea Business Center, construit în boom-ul imobiliar, a fost scos la vânzare cu peste 10 milioane euro
  FOTO Ghencea Business Center, construit în boom-ul imobiliar, a fost scos la vânzare cu peste 10 milioane euro
  marţi, 06:33

  Ghencea Business Center, o clădire de birouri clasa A cu 7 etaje construită în urmă cu 10 ani, în boom-ul imobiliar, la capătul stației tramvaiului 41 din cartierul bucureștean Ghencea, a fost scoasă la vânzare pentru peste 10,2 milioane de euro, după ce dezvoltatorul imobiliar a fost radiat, iar activele au început să fie valorificate de bancă în contul creanțelor.

 • Teraplast devine acționar majoritar la Depaco
  Teraplast devine acționar majoritar la Depaco
  luni, 13:01

  Compania Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor, a devenit acționar majoritar al producătorului de țiglă Depaco, după ce a mai cumpărat un pachet de 10% din părțile sociale și și-a majuorat astfel participația la 60%.

 • STUDIU Cum trebuie evaluată corect o locuință
  STUDIU Cum trebuie evaluată corect o locuință
  luni, 12:25

  Evaluarea corectă a locuinței este foarte importantă, indiferent dacă proprietarul vrea sau nu să vândă imobilul pe care îl deține, din două motive. În primul rând, proprietarul va cere un preț fundamentat și susținut de opinia unui expert (evaluatorul), iar în al doilea rând deoarece poate negocia mai aproape de realitate prețul unei chirii sau valoarea unei garanții imobiliare.

 • Dean Thompson, Deputy Chief of Mission, Ambasada SUA, vine la Profit Growth Forum
  Dean Thompson, Deputy Chief of Mission, Ambasada SUA, vine la Profit Growth Forum
  luni, 06:48

  Liderii de afaceri vor arăta cum poate crește sănătos România într-un context european tot mai dificil la a doua ediție a Profit Growth Forum, organizată pe 20 iunie, cu sprijinul băncii centrale, la sediul BNR.

 • The Guardian: Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower a fost o variantă ieftină, nerezistentă la incendii
  The Guardian: Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower a fost o variantă ieftină, nerezistentă la incendii
  duminică, 18:01

  Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower, despre care autoritățile cred că a contribuit la propagarea rapidă a flăcărilor, a fost o variantă ieftină, care nu este rezistentă la incendii, a declarat un director al companiei care a produs panourile izolatoare, Omnis Exteriors, citat de The Guardian.

 • Exproprierile suplimentare pentru lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda costă 1,8 milioane lei
  Exproprierile suplimentare pentru lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda costă 1,8 milioane lei
  duminică, 14:00

  Statul va plăti încă 1,82 milioane lei pentru exproprierea imobilelor în proprietate privată situate pe amplasamentul lotului 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, arată un proiect de Hotărâre de Guvern lansat în dezbatere de Ministerul Transporturilor. Exproprierile suplimentare vizează 60 de imobile, cu o suprafață totală de 48.630 metri pătrați.

 • Sergiu Oprescu, Președinte Consiliul Director ARB, vine la Profit Growth Forum
  Sergiu Oprescu, Președinte Consiliul Director ARB, vine la Profit Growth Forum
  duminică, 07:49

  Liderii de afaceri vor arăta cum poate crește sănătos România într-un context european tot mai dificil la a doua ediție a Profit Growth Forum, organizată pe 20 iunie, cu sprijinul băncii centrale, la sediul BNR.