Altex a închiriat un depozit de 15.000 de metri pătrați în parcul logistic P3 Bucharest, situat lângă A1

Altex a închiriat un depozit de 15.000 de metri pătrați în parcul logistic P3 Bucharest, situat lângă A1
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2017

Retailerului Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a semnat un contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 de metri pătrați în parcul logistic din apropiere de București, P3 Bucharest, se arată într-un comunicat transmis joi de dezvoltatorul parcului logistic P3.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Altex este chiriaș al parcului P3 Bucharest de 12 ani.(...) Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spații logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaționale reduse, precum și de servicii premium”, a declarat șeful P3 România, Blake Horsley.

Prin acest acord, Altex își dublează suprafața hub-ului logistic, scrie News.ro.

Altex, liderul pieței de retail offline din România, a obținut în 2015 venituri totale de 1,97 miliarde lei (438 milioane euro), în creștere cu 30,5% față de 2014, când au fost înregistrate venituri totale de 1,51 miliarde lei (340 milioane euro), potrivit datelor trimise la Ministerul Finanțelor.

Firmele cu venituri de până la 500.000 euro devin microîntreprinderi, dar unele sunt dezavantajate. Ce soluție au CITEȘTE ȘI Firmele cu venituri de până la 500.000 euro devin microîntreprinderi, dar unele sunt dezavantajate. Ce soluție au

În retailul offline, principalul concurent al Altex este Flanco. Pe zona de online, unde liderul pieței este eMag, Altex se află în topul celor mai importanți trei retaileri.

În România, P3 deține cel mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, achiziționat de la CA Immobilien Anlagen AG la începutul anului 2015 și care cuprinde în prezent 11 depozite, cu o suprafață totală de 305.000 de metri pătrați.

La începutul acestui an, fondul suveran al statului Singapore, GIC, a finalizat procesul de achiziție a P3 de la companiile TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.

Acordul, care evaluează compania la 2,4 miliarde de euro, a fost anunțat în luna noiembrie 2016, dar s-a finalizat după ce au fost obținute toate aprobările autorităților de concurență.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
p3 bucharest