Andrei Sârbu preia controlul SVN Romania

Andrei Sârbu preia controlul SVN Romania
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2023

Andrei Sârbu, CEO și cofondator al consultantului imobiliar SVN Romania, a preluat controlul companiei, devenind unic acționar al acesteia prin preluarea participației deținute de Ionuț Nicolescu, ex-președinte și cofondator.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După plecarea din SVN Romania, Ionuț Nicolescu se va dedica mai multor proiecte de dezvoltare imobiliară, având deja în construcție proiectul turistic Montebello Transylvania Resort, amplasat în localitatea Cristian, dar și planuri pentru două noi proiecte, alături de alți parteneri, în Poiana Brașov.

Compania și-a început activitatea pe plan local în 2019, cei doi consultanți având anterior o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară locală.

FOTO Ofertă pe piață - Prețul pentru fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost redus CITEȘTE ȘI FOTO Ofertă pe piață - Prețul pentru fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost redus

SVN Romania a înregistrat în 2022 o cifra de afaceri de aproximativ 8,24 milioane de euro, în creștere cu 6,3% față de anul anterior. 

Compania are și trei birouri regionale, în Brașov, Cluj – Napoca și Covasna. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
svn romania
ionuț petcu