Antreprenorul Cristi Pascu anunță extinderea proiectului WIN Herăstrău

Antreprenorul Cristi Pascu anunță extinderea proiectului WIN Herăstrău
scris 11 feb 2020

Antreprenorul Cristi Pascu, proprietarul PSC Contractor & Developer, companie membră a PSC Group, a obținut autorizația pentru construirea complexului rezidențial WIN Herăstrău, care va fi dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 11.500 metri pătrați, incluzând în total 6 clădiri cu regim de înălțime 2S+DS+P+5E.

În prima fază a fost achiziționat terenul aferent a 5 dintre clădiri, iar ulterior, la finele anului 2019, a fost suplimentată achiziția cu lotul de teren pe care se construiește cel de-al 6-lea corp de clădire.

FOTO Vila cu candelabru de lângă Piața Victoriei, de vânzare de la 2 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Vila cu candelabru de lângă Piața Victoriei, de vânzare de la 2 milioane de euro

Primele 5 imobile ale complexului WIN Herăstrău vor avea 252 de apartamente a 2-5 camere, iar cel de-al 6-lea imobil va avea 50 de apartamente, întregul proiect fiind estimat la o valoare de aproximativ 70 milioane euro.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, aflat la a doua generație, cu experiență pe piața de construcții și cea imobiliară de aproape 30 de ani. Din grup fac parte 8 companii: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanță tehnică), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică tâmplărie pvc și Al și dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecți Asociați (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistentă), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).

viewscnt
Afla mai multe despre
cristi pascu
win herastrau