Atlas Copco România vrea ca în doi ani să aibă afaceri de peste 30 de milioane de euro

Atlas Copco România vrea ca în doi ani să aibă afaceri de peste 30 de milioane de euro
scris 26 nov 2015

Subsidiara din România a producătorului de echipamente suedez Atlas Copco, cu afaceri de 20,4 milioane de euro anul trecut, speră ca peste doi ani să ajungă la o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro.

Pentru 2015, Atlas Copco România estimează o cifră de afaceri de 22 de milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul trecut.

Compania este prezentă pe piața din România de zece ani și are activități în domenii precum furnizarea de compresoare și echipamente pentru construcții și minerit.

Prin divizia de construcții, Atlas Copco România este un hub regional, coordonând activitatea comercială din 14 țări din regiune precum Bulgaria, Croația, Serbia, Grecia sau Israel.

La nivel global, compania furnizează compresoare, soluțiii de vacuum și sisteme de tratatre a aerului, echipamente pentru construcții și minerit, unelte pneumatice și sisteme de asamblare. Cu o prezență în 180 de țări, Altas Copco are peste 44.000 de angajați și a avut, în 2014, venituri de 10,3 miliarde de euro. Circa 300 de milioane de euro, cifră care reprezintă aproximativ 3% din afacerile Atlas Copco, sunt investite în cercetare și dezvoltare.

viewscnt
Afla mai multe despre
atlas copco romania
constructii
compresoare
echipamente