Bog’Art, desemnată antreprenor general pentru prima fază a clădirii de birouri The Bridge, cu o valoare de 60 mil.euro

Bog’Art, desemnată antreprenor general pentru prima fază a clădirii de birouri The Bridge, cu o valoare de 60 mil.euro
scris 13 iun 2016

Investitorul imobiliar Forte Partners a desemnat compania Bog’art, deținută de omul de afaceri Raul Doicescu, ca antreprenor general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge, cu o valoare de 60 de milioane de euro.

Procesul de selecție a fost demarat în luna decembrie a anului trecut, iar printre elementele care au dus la alegerea acestei companii s-au numărat portofoliul extins al Bog’Art, soluția constructivă ce permite execuția rapidă, precum și oferta competitivă.

”Compania Bog’Art va fi responsabilă pentru prima fază a parcului de afaceri, o clădire cu două subsoluri, parter și 10 etaje, cu o suprafață construită totală de 52.000 metri pătrați” spune Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners.

Pentru construcția clădirii va fi folosit un sistem inovativ de îmbinare a monolitului cu elementele prefabricate (îmbinarea stâlpilor în planșee, cuplarea grinzilor în nodurile stâlpilor, precum și a grinzilor care pornesc din nuclee). Clădirea va beneficia de o recepție de 10 metri înălțime, precum și de o curte interioară ce va oferi angajațiilor din acest parc de afaceri spații de recreere în natură.

Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro CITEȘTE ȘI Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Șoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze, valoarea primei etape ridicându-se la 60 de milioane euro. Termenul estimat de finalizare este septembrie 2017. Valoarea totală a proiectului este estimată la 100 de milioane de euro.

În luna aprilie, Banca Comercială Română (BCR) a semnat un contract de închiriere pentru o suprafață de 18.000 metri pătrați, banca urmând să își consolideze aici centrele de business pe cinci etaje și să deschidă o sucursală la parterul imobilului.

Forte Partners este un grup de investitori cu experiență în mediul de afaceri local. Printre acționari se numără Ionuț Dumitrescu (fondatorul agenției imobiliare Eurisko, vândută către CBRE), Geo Mărgescu (manager de numele căruia se leagă proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul central al Millennium Bank sau clădirea de birouri Louis Blanc) și familia Jabra (fondatorii business-ului Nova Brasilia, vândut către Kraft Foods).

În portofoliul Forte Partners se regăsesc terenuri pentru proiecte viitoare în zone ca Ștefan cel Mare, Barbu Văcărescu și pasajul Basarab. Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achiziționarea unor terenuri strategic poziționate, dezvoltarea de proiecte și vânzarea lor și reinvestirea profitului în noi proiecte. Segmentele vizate sunt office, retail și rezidențial premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
bog’art
raul doicescu
the bridge
forte partners